Частни събития

Сватбени тържества

С уникалното си разположение и богатата палитра от услуги, които предлага, комплексът е чудесен избор за сватбени тържества.

В "By The Sea" Restaurant & Bar реалност може да бъде всяка романтична венчавка на брега по залез, съчетана с изтънчена кухня и разнообразие от коктейли. Ресторантът разполага с до 180 места за гости на закрито и до 300 на открито, гарантирайки безупречно обслужване.

Тук е мястото да отбележим, че младоженците, които изберат нас за своя Сватбен ден ще могат да се насладят на кулинарните изкушения на нашия Шеф Готвач Владимир Стамов, който съчетава образование, солиден опит и артистичен чар. Знанията, дързостта и чарът му оставят автентичен отпечатък върху храната, която докосва. Изкуство в чиния, със силно и завладяващо представяне, модерно докосване на традиционни рецепти, подчертаващи индивидуалността на добрите продукти.

Корпоративни мероприятия

Богатото разнообразие от коктейли, тапас меню и сет меню на атрактивни цени прави комплекса изключително подходящ за корпоративни мероприятия и тиймбилдинг.

Обектът разполага с 300 места разпределени между ресторанта и бара, а през топлите сезони, капацитетът нараства двойно благодарение на плажа.

Екипът ни ще се постарае да създаде най-подходящото предложение според нуждите на Вашия бизнес.

Детско празненство

За най-малките ни приятели, екипът на By The Sea може да организира детско празненство! Можем да осигурим лакомства и напитки по Ваш избор, озвучаване с DJ, и аниматор.

За допълнителна информация, моля свържете се с нас.

За резервация

reservations@bythesea.bg